de basis voor de multi-culturele Surinaamse keuken:
Javaans, Hindoestaans, Creools en Chinees
Taal:
Laatste update:
24-12-2021

FAQ : Veel gestelde vragen


Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van de aan ons meest gestelde vragen. Mocht het nu zo zijn dat je vraag er niet tussen zit, neem dan gerust contact met ons op via contact/klantenservice

Antwoorden op De veelgestelde vragen staan hieronder:

Mijn supermarkt verkoopt Lekker Bekkie niet
LekkerBekkie producten zijn bij enkele supermarkten verkrijgbaar. Het kan dus voorkomen dat jouw supermarkt onze producten nog niet in hun assortiment hebben. Toch kun je het best bij de klantenservice van de winkel je interesse voor jouw favoriete product kenbaar maken. Dit kun je persoonlijk doen, maar kunt ook een email sturen naar de klantenservice. Daarnaast kun je vrijwel bij ieder toko onze producten kopen. Zoek je een specifiek product welke je toko nog niet heeft? Vraag evengoed aan je toko en maak jouw interesse kenbaar.

Hoe lang zijn de producten houdbaar
De houdbaarheidsdatum vind je op de flessen/potten of op de zijkant van de dop. Bij de andere verpakkingen is dat op de verpakking. Deze houdbaarheidsdatum geldt zolang de verpakking niet eerder geopend is. Na het openen is het beperkt houdbaar.

Bewaaradvies
Bewaar bij voorkeur in het donker, bv in een gesloten kastje. Eenmaal geopend koel bewaren, maar het kan ook bij kamertemperatuur voor enkele weken bewaard worden.

Ik vind een antwoord niet, kan ik zelf een vraag stellen?
Ja, via Klantenservice vindt je aanwijzingen hoe je per email je vraag kunt stellen.

Gaat Lekker Bekkie nieuwe producten lanceren
Introducties van nieuwe producten houdt LekkerBekkie niet geheim. We zullen via deze site en door middel informatie in de winkel kenbaar maken wanneer er een nieuw product wordt gelanceerd.

Zit er een geheime ingredient in de Lekker Bekkie product
Dit is een misverstand. Alle ingrediënten staan gewoon op de verpakking, dus daar is niets geheimzinnigs aan. Het is echter wel zo dat alleen met de beste ingrediënten, een geheim familierecept en een traditionele bereiding de beste authentieke smaak tot uiting komt. De precieze samenstelling en dosering van de ingrediënten is het geheim van Sharroy Food SURINAME

Waar kan ik meer informatie over de producten van Lekker Bekkie vinden?
Op onze site http://www.lekkerbekkie.com vind je informatie over alleen de exclusieve top-producten, die wij in Nederland op de markt brengen.

Mijn toko heeft een specifieke product niet
De meeste toko's voeren ons volledige assortiment. Zoek je een specifiek product welke je toko nog niet heeft? Aarzel dan niet, maar vraag gerust ernaar en maak jouw interesse kenbaar.